Kundekartotek

Grundpakke

Hold styr på jeres kunder og deres data, med stamdata, KYC, dokumenthåndtering, opgaver, fakturering, aktiviteter, mv. 

Stamdata:
Som stamdata til kunderne, tilbydes en række prædefinerede felter, såsom kundenummer, navn, CVR-nummer, adresse, kundeansvarlig, kundegrupper, afdelinger, mv. Derudover har i mulighed for at oprette alle de brugerdefinerede felter som i har brug for (ex. bankforhold, økonomisystem, rating, prisaftaler, mv.

Dokumenthåndtering:
I har mulighed for at placere jeres dokumenter direkte hos os - på den måde vil de blive hostet i Microsoft Azure (cloud). I har også mulighed for at integrere til jeres eksisterende filbibliotek (ex. Sharepoint), hvor vi matcher kunder op via kundenummer, cvr-nummer, navn, eller noget helt tredje. På den måde har i adgang til jeres dokumenter direkte fra kundersiden, hvor i også har mulighed for at redigere dem.

Opgaver:
Opgaver tilknyttet til kunder kan oprettes direkte fra kundesiderne. Vi har prædefineret de mest gængse opgavetyper, med indhentning af deadlines fra SKAT og Erhvervsstyrelsen. Følgende opgavetyper er prædefineret:
Årsregnskaber (selskab og pers.)
Moms
Bogføring
Løn
Lønsumsafgift
Selskabsselvangivelse
Udbytteindberetning
Frivillig acontoskat (Rate 1-3)
Intrastat (Gruppe 1 & 2).

Foruden ovenstående kan i definere jeres egne opgavetyper som ikke har fastlagte deadlines fra SKAT og Erhvervsstyrelsen, eksempelvis rådgivning, revision, mv. I har naturligvis mulighed for også at påsætte jeres interne deadlines.

Fakturering:
Fakturering kan ske direkte fra kundesiden. Her fremgår ej-faktureret tidsforbrug, eventuelle abonnementer, mv. Fakturér kunden på under to minutter.

Øvrigt:
Har i andre præferencer, kan vi oftest imødekomme de fleste forespørgsler.

Grønt Ratios Logo
Ratios sætter helt nye standarder for software til revisionsbranchen

Vores platform er intuitiv, simpel og let at komme i gang med. Oftest er vores kunder selvkørende indenfor ganske få dage og vi tilbyder naturligvis assistance ifm. opsætning.
crossmenu